P O S T
T A N D P R O T H E T I C U S
Preview Image

Over Post Tandprotheticus.

Tandprothetische praktijk Post is ontstaan vanuit een tandtechnisch laboratorium opgericht door Fokke Post in 1984 te Haaksbergen. Na de studie voor Tandprotheticus is in 1994 de overstap gemaakt naar de tandprothetische praktijk omdat direct contact met de patiënt veel voordelen heeft om te komen tot een goed resultaat.
 
Er is een groot regionaal klantenbestand en inmiddels is het bedrijf sinds 1994 uitgebreid met een praktijk in Winterswijk. Ook Pieter Post is al enkele jaren werkzaam als gediplomeerd tandprotheticus in de praktijk van zijn vader. In de toekomst zal hij de praktijk voortzetten. 
Fact #1

Onze missie

Onze patienten de beste zorg verlenen met nacontrole, service en garantie. Wij streven er naar om de beste oplossing te bieden passend bij uw situatie, waarbij we de kosten voor u zo laag mogelijk proberen te houden.

Fact #2

Onze visie

Een mooi esthetisch en goed functionerend gebit is van groot belang voor het welzijn van mensen. Een goed passend gebit is essentieel voor de spijsvertering. Hiernaast zorgt een mooie glimlach voor meer zelfvertrouwen.

Waarom Post Tandprotheticus?

  • Vertrouwd adres met persoonlijke aandacht
  • Alles onder één dak: tandprotheticus, implantoloog en laboratorium
  • Korte lijnen, directe communicatie en goed onderling overleg
  • Kosteloos controle en advies voor alle patiënten met een gebitsprothese
  • U kunt ook terecht zonder doorverwijzing
Maak een afspraak
X